Wie zijn wij?

Wie zijn wij?


Méli-Mélo (Frans voor mengelmoes) bestaat in 2018 vijftien jaar (zie ook ons jubileumconcert op 4 februari 2018). Het is een muziekensemble voor volwassenen en als zodanig verbonden aan Markant, Centrum voor kunsteducatie in Apeldoorn. Het ensemble staat onder leiding van Anneke Frankenberg, professioneel muziekdocent en violist van het Charivari trio.


Het ensemble telt nu tien muzikanten, negen instrumentalisten (piano, viool, accordeon, klarinet, dwarsfluit, mandoline, banjo) en een zangeres.

We spelen wereldmuziek ofwel volksmuziek uit alle delen van de wereld, in ons geval vooral Oost-Europa en Latijns-Amerika.


Uitgangspunt is steeds een melodie met akkoorden waarmee we tijdens onze repetities (iedere maandagavond) eigen arrangementen maken. We treden ondere andere op bij culturele manifestaties in Apeldoorn en omstreken. Zo zijn we te zien en te horen op de jaarlijkse Culturele pleinmarkt en de muziektent van het Oranjepark Apeldoorn. Regelmatig voeren we een project uit met het koor Wagenings Volkooren.


  Agenda

 
  • zondagmiddag 2 september 2018
    Herfstfair Het Hoge Land Beekbergen


  • zaterdag 9 juni 2018

Culturele pleinmarkt Apeldoorn


  • maandagavond 4 juni 2018

IkToon popzaal Gigant Apeldoorn


  • zondagmiddag 15 april 2018, 13:00 u

Cultuur bij je Buur, Coda Apeldoorn


  • zondagmiddag 4 februari 2018, 15:00 u

jubileumconcert, Cafeetje van Marja, Apeldoorn